Workshop PR

Mediatraining

Presenteren

Storytelling

Hoe zou je het vinden om regelmatig in de pers genoemd te worden? Op basis van echte cases leer je hoe het werkt. Te boeken voor groepen, incompany, maar ook individueel.

Voordat je met de pers praat moet je weten hoe de media werkt. Wat zeg je wel, wat zeg je niet. Leer en oefen hoe je een interview geeft. Beschikbaar voor kleine groepen en individueel.

Presenteren is belangrijk voor professionals en leiders. Stel je voor dat het eenvoudig is om boeiend te vertellen en mensen aan te zetten tot ander gedrag. Boek deze workshop met een kleine groep of individueel.

Alles wat je doet of wat je wil bereiken heeft een verhaal. Leer hoe je die verhalen vindt en hoe je ze kunt delen. Leer ook hoe je anderen inspireert, beter communiceert en sneller je doel bereikt met storytelling. Voor groepen tot 40 personen.

Future News Design

Hoe gaan we verder vanaf dit punt? Die vraag kennen we allemaal. Een nieuw idee, een nieuw product, een verandering maar we weten nog niet welke. Deze sessie gaat je helpen om duidelijk te krijgen wat je bereikt wil hebben over zes maanden of een jaar. Het is helder wat je te doen staat aan het einde van deze sessie. Een zeer inspirerende workshop, zo leert de ervaring.